Cím: 9025 Győr, Kossuth Lajos u 34.
Gero Invest Trade
Ügyintézés: +36 30 855 4565
Menüpontok

Kulcsrakész műszaki tartalom

Gero Invest Trade Kft
Cím: 9025 Győr, Kossuth Lajos u 34.
Web: www.gerotrade.hu E-mail: info@gerotrade.hu

A kulcsrakész kivitelezés körébe az alábbi építőmesteri munkálatok elvégzése tartozik:

a) Burkolatok:

 

 • Az ingatlanhoz szükséges hideg-és meleg burkolatok maximum: hidegburkolat 5.000 Ft/m2 és meleg burkolat: 3.000 Ft/m2 anyagköltség kiskereskedelmi áron számítva, akként, hogy hidegburkolattal készülhet el az ingatlan előszobája, fürdőszoba, WC, konyha, kamra padozata, esetleg a lakószobák padozata. A falcsempék vonatkozásában a vállalkozói szerződés a fürdőszoba 2,10 m, WC tekintetében 1,50 m magasságig terjedő csempézést, a konyhai részen az oldalfalon a munkalap és a felső szekrénysor között 60 cm magassági mérettel,foglalja magában. A 60cm illetve az azt meghaladó lap választása esetén a burkolás 30%-os  többletköltséggel jár.
 • Meleg burkolatok választéka: laminált padló, bruttó 3.000 Ft/m2 áron, amely tartalmazza az alap szegőlécet. A burkolatok kivitelezéséhez szükséges 10%-os többletanyag költsége a vállalkozót terheli. Amennyiben a megrendelő ennél a szerződésben kikötött anyagköltség árnál magasabb bekerülési költségű burkoló anyagot választ, vagy egyedi elképzelés alapján rendeli meg a kivitelezést, úgy ennek a többletköltségét kizárólag a megrendelő köteles megfizetni.

 

b) Festés-mázolás:

 

 • A kulcsrakész kivitelezés magában foglalja az ingatlan teljes körű festési és mázolási munkáit, amely alatt értendő a falak glettelése és fehér  illetve alap pasztell színű műanyag bázisú festékkel történő festése (a garancia csak fehér színre vonatkozik).
 • A festési munkálatok szerződés szerinti ára nem tartalmazza a nemes vakolatok, díszítő elemek felhelyezését. A vállalkozó a megrendelő igényeinek megfelelően az ingatlan belső díszítő munkálatainak az elvégzését is vállalja, külön megegyezés alapján.

 

c) Lakás felszerelési tárgyak:

 

 • A Vállalkozó vállalja a lakásban levő helyiségek kialakításának megfelelően igény szerinti szaniteráruk felszerelését az alábbiak szerint:
 • A Fürdőszoba kész állapota: 1 db kád hideg-meleg vizes csapteleppel lefolyó szettel, dugóval beépítve 62.000 Ft áron (Jyka lyra akril kád,automata leeresztő Mofém Mambó csaptelep)  , mosdó csapteleppel, lefolyó szettel dugóval 23350 Ft (Alföldi Mosdó 60x44,Mofém Mambó csaptelep) (lakásonként 1 db) WC csésze hátsó öblítésű, beépített öblítőtartállyal és ülőkével 54.502 Ft áron (Alföldi porcelán Wc, sanit 6000 wc ülőke) tervek szerint).
 • Nem tartalmazza a kiegészítő piperetárgyakat (tükör, szappantartó, papírtartó, törülközőtartó).

 

 

 

d) Villanyszerelés:

 

 • A villanyszerelés rézhuzallal történik, az előre kiépített csövezésbe a foglalatokhoz. A szerelés fehér színű Legrand Cariva (vagy azzal megegyező minőségű) típusú kapcsolókkal és konnektorokkal történik, beleértve a belső kapcsolótábla kiépítését.
 • Nem foglalja magában  a megrendelő által vásárolt lámpatestek helyszíni szerelését, és a tervrajztól eltérő változtatások anyag és munkadíját a megrendelő fizeti.

 

 

A kulcsrakész állapot, vállalkozói díj a következő munkákat nem tartalmazza:

 • Használatbavételi engedélyezéssel kapcsolatos költségeket;
 • Beépített bútorok (pl.: konyhabútor);
 • Társtulajdont alapító okirat elkészítése és bejegyzése;
 • Épületfeltüntetési vázrajz elkészítése, stb.

 

A műszaki tartalomhoz képest előre egyeztetett és megrendelt többletköltségeket a kulcsrakész kivitelezés előtt kérjük kifizetni, ellenkező esetben nem áll módunkban a kivitelezést elkezdeni.

 

A fent feltűntetett árak bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót is.

 

 

 

1 Hasznos alapterület: Teraszok és az 1,9 méter belmagasság alatti területének 50%-a kerül figyelembevételre