Cím: 9025 Győr, Kossuth Lajos u 34.
Gero Invest Trade
Ügyintézés: +36 30 855 4565
Menüpontok

Kiskert Lakópark; nemcsak otthonokat, közösséget építünk

 

Legyen része Ön is a Vámosszabadi szívében élő zöld közösségnek. Legújabb projektünkben családi otthonokat építünk energiatakarékos és okos megoldások korszerű ötvözésével, a mai kor igényeinek megfelelő napelemes - hőszivattyús rendszerrel és smarthome vezérléssel.

 

130-140m2-es családi házakat kínálunk 600 m2-es telekmérettől és 130m2 alapterülettű kertkapcsolatos ikerházakat 500 m2-es telekhányaddal.  Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a családi életnek elég teret kínáló nappalin kívül még 4 db tágas hálószoba gondoskodik a felnőttek és a gyerekek kényelméről.

 

Miért különleges az újonnan épülő Kiskert Lakópark?

 

A lakópark újonnan épülő zsákutcája, a Győrtől alig 9 km-re fekvő Vámosszabadi központjában helyezkedik el. A Duna közelsége valamint a csendes és zöld környezet biztosítja a nyugodt hétköznapokat.

 

Az energiatakarékossági és fenntarthatósági szempontoknak megfelelő kivitelezés és beépített építő- és hőszigetelő anyagok és a háromrétegű üvegezésű nyílászárók biztosítják a minimális energiaigényű BB-s energetikai besorolást.

 

Ahogy a kivitelezés és az építőanyagok esetében, úgy a gépészeti megoldások terén sem kötünk kompromisszumot: villamos energiaellátás az 5kWp teljesítményű napelemnek és egy 6kVA teljesítményű inverternek köszönhető. Ezen felül a fűtést és a használati meleg vizet is hőszivattyú biztosítja, így otthona az élet minden színterén valóban környezetbarát, energiatakarékos és költséghatékony lesz. Az előrelátó tervezésnek köszönhetően a napelemes rendszer később tovább bővíthető, akkumulátoros tárolóval és elektromos autó töltővel is kiegészíthető.

 

Mitől lesz smarthome a Kiskert Lakóparkban vásárolt otthona?

 

Úgy gondoljuk, a 21. században épült otthonoknál alapkövetelmény a kényelmes és praktikus távvezérlés és az automatizáció. Emiatt minden házunkat olyan smarthome okos rendszerrel szereljük, ami vezérli a fűtést, a klímát, a riasztót, az elektromos redőnyt, az öntözőrendszert és az automata kapukat is.

https://gerotrade.hu/images//ingatlanok/vamosszabadi-kiss-utca-6/kulcsrakesz-allapot-muszaki-tartalma.pdf

https://gerotrade.hu/images//ingatlanok/vamosszabadi-kiss-utca-6/muszaki-tartalom-1-.docx

További bővebb információt az alábbi elérhetőségeinken kaphat:

Telefonszám: +36 30/855-4565

E-mail-cím: info@gerotrade.hu

L1 jelű ház 400m2 önálló telekkel br. 92.900.000. Ft.

L2 jelű ház 700m2 önálló telekkel br. 97.900.000. Ft.

A megadott ár kulcsrakész kivitelezés.